IVÆRK

IVÆRK er et 3-årigt projekt, som udspringer af Unges Møde Med Kunsten. IVÆRK er teknisk set et selvstændigt projekt, men hænger tæt sammen med UMMK i dagligdagen.

 

Både IVÆRK og UMMK er en del af den nordjyske kulturaftale, og begge deler det samme ungenetværk for unge kulturaktører.

 

IVÆRK handler om at understøtte ungeinitierede kunst- og kulturprojekter på tværs af kommunerne gennem aktiviteter, netværksmøder, camps, workshops og mere.

 

IVÆRK har også IVÆRK-puljen, hvor man kan søge op til 20.000 kr. 

Colours of Being

Colours of Being er et nordisk kunstprojekt, der gennem workshops og interventioner ønsker at skubbe til den politiske dagsorden.

 

Projektet udforsker tre hovedemner: Køn, lighed og social bæredygtighed. Det sker i intense weekendsamlinger, hvor gruppen gennem workshops og et forløb med en professionel mentor arbejder med ét af de tre emner. Weekenden kulminerer i en performativ intervention.

 

Der er altid open calls, som har til formål at engagere lokale unge kunstnere. Colours of Being har besøgt Oslo, Göteborg, Vrå, Aalborg og Reykjavík.

 

Colours of Beings egen projektside er lige på trapperne!

Colours of Being x Ung Kult

To stærke projekter har slået sig sammen: Colours of Being og Ung Kult.

 

I deres samarbejde vil de undersøge, hvad der sker, når fagligt stærke unge kunstnere går sammen med en organisatorisk stærk ungdomsorganisation. 

 

Det bliver til tre begivenheder i 2023-2024, som har til formål at understøtte kreativ skabertrang, handlekraft og ung kulturskabelse.