Frederik Kistrup Simonsen

  • Unge 15+

Musiker, sanger, sangskriver, producer og lydtekniker. "Jeg spreder kreativ og eftertænksom energi, for at give ekstra kraft og retning."

Læs mere

Hvem er jeg?

Min nysgerrighed, passion og uddannelse Aalborg Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium har givet mig gode evner, værktøjer og erfaring til at indgå i musikalske processer. Den kunnen anvender jeg i vejledningen og undervisning af andre, men jeg bruger den også til at skabe og give oplevelser. Derfor bruger jeg min stemme og baggrund som guitarist, til at lave musik i fælleskab med andre. Dette sker særligt som sangskriver, arrangør og producer. På denne måde kan jeg være med til at give folk omkring mig gode og meningsfulde oplevelser i musikken. For jeg har noget på hjerte, og bruger derfor meget tid på at være tydelig og klar i den måde, jeg arbejder kreativt. Rockmusikkens væsen, karakter og energi er fundamentet for den måde jeg skriver til mit eget projekt, og jeg hviler i den kraft jeg kan sende afsted ved at lave musik, som har store, brede og dybde lydflader. Samtidig gør jeg en dyd ud af at kunne træde ubesværet ind i andres univers. Her er jeg først og fremmest interesseret i at løfte og understøtte andres mål, ønsker og drømme. "Stilart er ikke nødvendigvis afgørende for om en sang, bliver meningsfuld for lytteren. Dette afgøres derimod i høj grad af intentionen bag og kommunikationen i sangen. Jeg har i mange år arbejdet med musikkens sammen med unge mennesker. Både i ungdomsskolen i Aalborg og som underviser på Ranum Efterskole. Jeg har også været tilknyttet forskellige camps og fritidsevents som: Aktiv Sommer (Aalborg), Musikstarter, Ungdomsringens Musikfestival, Udspringer (Region Nord), UMMK/IVÆRK-projekter, workshops med Play Collective, Aalborg Art Hour mm.

Godsbanen 19, 2 lejl. 6
9000 Aalborg

Hvad kan jeg tilbyde

Min opmærksomhed og mit blik er rettet imod hvordan vi i fællesskab kan flytte, rumme og forme hinanden som mennesker. Som musiker ville jeg brændende ønske, at jeg kunne påstå, at musikken er det vigtigste i mødet mellem mig og de unge. Det forholder sig dog nærmere sådan, at jeg bruger musikken som værktøj til at komme andre mennesker ved. Vi kan skrive sange, vi kan gå i øvelokalet og lærer at spille som idolerne, vi kan lave musik på computer, vi kan arrangere, mixe, vi kan lave koncerter og events og presse hver en tone ud fra vores inderste. Alt ovenstående starter i et Vi. Et fælleskab, som er samlet om noget større end den enkelte. Hvor vi samles om toner, rytmer, pauser og fælles dynamik. Jeg kan ikke lære dig at blive verdensmester i musik. Men jeg kan være en guidende hånd mens du udforsker, vokser, fejler og mestrer. Jeg tilbyder: - Sangskrivning - Øvelser og vejledning og feedback på andres materiale - Kreativt arbejde i Garageband og Logic Pro X - Undervisning af mix og master af indspillet musik - Banddoktor og sammenspilsundervisning - Indspilning og produktion af bands, rappere og kor - Mix og Master af jeres indspilninger - Vejledning i projektstyring og grundlæggende fondsansøgning - Grundlæggende instrumentvejledning i: Guitar, bas og trommer - Vejledning i rytmisk sang - Vejledning i vigtigheden af mental og fysisk sundhed som musiker.

Projektbilleder

  • Live Konsert i Aalborg - Foto: Lucas Illanes
  • Intimkoncert for studerende på nordjyske kollegier
  • Sangskriver Workshop på Fjerritslev Gymnasium
  • Undervisning i E-musik - Station 10 - Nørre Sundby
  • Teo Arcus - Artistprojekt - Foto: Thomas Holmstrøm