De Fantastiske Fem

De Fantastiske Fem er vores rådgivende ungepanel af fem unge mennesker, der hjælper med at behandle ansøgninger til Kulturstarteren.

Det er vigtigt at have unge med helt inde i maskinrummet, når penge og ressourcer prioriteres i UMMK.

Gennem De Fantastiske Fems feedback og vurderinger lærer vi rigtig meget, og vi sikrer, at Kulturstarterens puljemidler bruges til ungerelevante aktiviteter.

Foto: Claire Chevalley

De Fantastiske Fem 2024

Hobro

Karoline Nørris

Jeg hedder Karoline og jeg er forperson i Aktivitetsrådet, som er under Ishuset Live i Hobro.

 

Jeg holder sabbatår, så meget af min tid går med at arbejde og rejse. Udover det holder jeg meget af at være med i processen omkring events - særligt det praktiske er noget jeg brænder for.

 

Jeg elsker at have mange bolde i luften, og når tingene går op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at læse jeres ansøgninger!

 

Brønderslev

Aya Khalil

Hej, mit navn er Aya Khalil. Jeg er 20 år gammel, og bor i Brønderslev. Jeg er tidligere elev fra Brønderslev Forfatterskole.


I dag er jeg medstifter og leder af min egen skriveklub i Brønderslev.


Jeg elsker litteratur, ord og fantasi, og arbejder derfor rigtig meget med at få den side af kulturen spredt rundt og vist frem.

Aalborg

Julie Tokkesdal Bak

Mit navn er Julie. Kultur, og herunder især litteratur, har for mig altid været både et frirum og en kilde til at forstå mig selv og verden på. Dette er blandt andet blevet understøttet af, at jeg de tre seneste år er blevet optaget på Brønderslev Forfatterskole, samt at jeg har modtaget et Drømmestipendium fra Statens Kunstfond. Udover litteraturen brænder jeg også for at skabe fællesskaber omkring kunst og litteratur, og jeg glæder mig derfor til at læse jeres ansøgninger.

De to sidste medlemmer af De Fantastiske Fem er lige på trapperne!