Agnes Heshe Moeslund

Alsidig danser, som arbejder med at udforske bevægelser og udtryk, ofte inspireret af musik, billeder, menneskelige tendenser og naturen mm.

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg er i øjeblikket i gang med mit 2. år på min danseuddannelse på Copenhagen Contemporary Dance School. Derudover har jeg taget et år på Sceneindgangens Versitile Dance Education og et år på Institute of the Arts Barcelona. Jeg har base i København, men jeg har mine rødder i den nordjyske muld, hvilket gør at resten af min træning inden jeg startede min uddannelse, skete i Aalborg. Jeg underviste forskellige hold så som lyrical jazz, ballet, contemporary, jazz osv. Derudover har jeg et diplom fra Talentklassen i Rebild kommune inden for musik, da jeg også har spillet og sunget hele mit liv. Dog er dette dog en hobby nu, da jeg fokuserer mest på dansen.

Gammel Kalkbrænderi Vej 35, 4.th
2100 København

Hvad kan jeg tilbyde

Glæden ved at undersøge og skabe, samt lysten til at bevæge sig og udforske sit fysiske potentiale. Derudover bestræber jeg mig på at vise unge mennesker en sund tilgang til kroppen og sindet gennem en mere holistisk tilgang.