Tina Klemmensen

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Jeg er dukkeanimator og har over 20 års erfaring med workshops med børn og unge i Danmark og udlandet. Mit speciale er modellervoksfilm.

Læs mere

Hvem er jeg?

Min faglige baggrund er som illustrator fra Designskolen Kolding og en efteruddannelse som stopmotion animator fra Aardman i England. Det er dem med Dawn of the Nugget og F for Får. De to uddannelser resulterede i at jeg har bygget ufatteligt mange høns til Flugten Fra Hønsegården, at jeg har animeret Postmand Per og holdt en TEDx Talk om modellervoksen som fremkaldervæske for samarbejde og vores trang til historiefortælling. Jeg blander gerne modellervoksmediet med designtænkning og får gode svar tilbage på de spørgsmål vi stiller sammen børnene og de unge undervejs

Margrethegårdsvej 17
9460 Tranum

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg kommer med en meget legende og appellerende tilgang til de temaer, som i ønsker at arbejde med. Det kan være leg for legens og kreativitetens skyld. Det kan også være modellervoksmediet som fremkaldervæske for dybereliggende emner som identitet, køn, venskaber, samarbejde, ensomhed eller noget andet særligt. Animation er en holdsport hvor alle er lige vigtige for det gode resultat. Det er en proces med komplekse delprocesser, hvor hver især finder deres roller og er indbyrdes afhængige af hinanden. Ingen kan undværes og alle finder lige dét i processen,som de brænde for. Og så har de det virkelig sjovt undervejs.

Projektbilleder