Lars Ditlev Johansen

Skuespiller, instruktør med stor erfaring i at arbejde med børn og unge. Elsker arbejdet i feltet mellem pædagogik og æstetiske processer

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg oplever meget ofte at en kreativ proces som det at lave teater, arbejde med dramatiske øvelser og lege kan åbne op for ressourcer og indsigter, som er til stor glæde for barnet eller den unges udvikling. Jeg elsker at arbejde med børn og unge helt fra de helt små i daginstitutionerne op til de unge i de store klasser. Vi kan arbejde hvor processen er det vigtigste og ikke så meget "produktet" til det omvendte hvor skaber, skoleforestillingen et dramatisk forløb som skal vises. Jeg ligger meget vægt på at sammen med pædagoger og lærer at finde det der er ambitionen både pædagogisk og æstetisk.

Åsendrupvej 30B
9480 Løkken

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg tilbyder mig som instruktør og lærer i dramatiske undervisningsforløb. Jeg har gode erfaringer med at tilrettelægge trivselsforløb og at arbejde med unges egne historier eller finde spejlinger på egne liv gennem andres tekster. For mig er det vigtigt at identificerer behovene og ønskerne så jeg kan godt lide at give mig god ide til at forstå og forberede de enkelte forløb. Man behøver ikke at have en færdig ide hvis man henvender sig til mig. Jeg vil meget gerne i samarbejde finde ud af hvad vi skal lave, hvad enten det er en teaterforestilling med en fast tekst eller forløb hvor vi selv har skrevet og improviseret os frem til en forestilling eller "bare" forløb hvor vi leger eller arbejder med det der optager os.