Karoline Leonora Seidelin Banke

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Jeg arbejder interdisciplinært med billedkunst, musik og teater. Jeg nyder at skabe verdner og mødes med andre i kunsten; store som små.

Læs mere

Hvem er jeg?

Materialer er vigtige historiefortællere og tilbyder et taktilt perspektiv på verdenen og vores part i den. I min praksis går jeg i dialog med det vi opfatter som passivt og formbart; såsom objekter og materialer og lytter til det performative potentiale som er forhåndenværende. Jeg arbejder primært med stemmen, papir, tekstil og ler. Jeg har altid undervist og har stor kærlighed til at se andre opdage sig selv igennem kunsten. Jeg er uddannet billedkunstner fra Hamburg Akademie für Bildende Künste og har udover at udstille og performe i udstillingssammenhænge også arbejdet som skuespiller, musiker og kostumedesigner i ind- og udland. Jeg lægger vægt på sam-skabelse og tygge arbejdsfælleskaber og har bl.a. har ko-kurateret et feministisk residency I Mexico City ‘Snowapple Mx’ (MX), startet 'Katchu-Patio das artes', et pop-up kulturhus i Bissau (GW) med et kulturprogram for børn og voksne samt residencies for udøvende scenekunstnere og 'Twotalltaletellers' et performancekollektiv (DK).

Møllehøj 1
7900 Falde, Nykøbing M

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg tilbyder et stemmeforløb for unge og en introduktion til performance-faget i dets alsidighed, samt individuelle samtaler. Jeg har fokus på at bløde grænserne op imellem kunstarter og styrke den enkeltes mod til at udtrykke sig. Vi har en stemme i verden, på scenen og indeni. Det er en intim process for den unge at opdage sig selv igennem sin foranderlige stemme og krop. Jeg arbejder bl.a. med resonans-rum som er en intuitiv måde at arbejde med forbindelsen mellem stemme og krop. Derudover har jeg det projekt at sætte performancefaget på dagsordenen i billedkunstundervisningen, som ellers ofte er underbelyst i undervisningssammenhænge.

Projektbilleder