Henrik Winthereik

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

PopFar går til kamp mod utilfredshed med mindful pop. Livet er fuld af bump, jeg synger med PopFars briller på og husker de gode ting.

Læs mere

Hvem er jeg?

“Efter koncerten med PopFar går du syngende hjem og glæder dig til mandag morgen.” Lisbeth, fan og følsom PopFar er Danmarks nye hverdagshelt med én mission:   "Mandag morgen skal øverst på vores bucketlist." Vi har “3 milliarder” sekunder på et 80-årigt liv. Så lad os nyde hverdagen og havregrøden - det er trods alt det vi har mest af.  PopFar leverer soundtracket på vej hjem en regnvåd onsdag, mens du danser og laver cup noodles og ikke mindst en fest med fuldkorn og guldkorn du ikke vil misse selv efter den længste uge foran skærmen. Men hvad skal verden med PopFar og endnu en superhelt? “Jeg skriver til os der elsker livet, men indimellem tumler og bliver lidt for hårde ved os selv. Så danser jeg i mit lyserøde suit og bliver mindet om at livet også skal være en leg. PopFar er min selvhjælp.” Fortæller Henrik alias PopFar

Søndergade 62, 4. dør 18
9000 Aalborg

Hvad kan jeg tilbyde

En kulturel oplevelse der hænger ved. En workshop - eller en koncert hvor vi sammen taler om de sårbare emner i livet. Håb, drømme og frygt i hverdagen og for fremtiden. En workshop vil indebære at vi sammen skriver sangen til gruppen af unge. Enten så de får den i øjeblikket - eller vi kan få den færdigproduceret med min producer Andreas. Region Nord er en stærk partner og sammen har vi et projekt "Musikken Binder Nordjylland" hvor vi undersøger og styrker sammenholdet i nordjyske lokalsamfund, når vi sammen skriver en sang til dem. Tidligere har vi drevet "Musikken binder evige minder" og skrevet sange til mennesker med hjerneskade på Lejbjergcentret og Ungdomshøjskolen i Aalborg.

Projektbilleder