Gitte Foldager

  • Dagtilbud
  • Grundskole

Jeg er danseformidler og koreograf med fokus på god energi og et trygt arbejdsrum. Jeg har 20+ års erfaring og er glad for mit job.

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg er danser, koreograf og danseformidler med 20+ års erfaring indenfor dansens verden. Jeg underviser børn, unge og voksne i dans og bevægelse i mange forskellige sammenhænge og med forskellige formål. Min baggrund er inden for danseteater; både som udøvende kunstner og som instruktør og koreograf, og jeg har desuden gennem årene beskæftiget mig med mange forskellige stilarter – fra dans som motionsform til kreativ skabende dans. Jeg arbejder med skolebørn i alle aldre og har blandt anden været tilknyttet projektet ”Ta’ fat om Dansen”, som danseformidler ved Dansefyrtårn Nord. Derudover, har jeg arbejdet som koreograf og instruktør på diverse teaterprojekter, både indenfor musical genren og det mere performance prægede udtryk. I det daglige er jeg tilknyttet som danseformidler ved Vesthimmerlands Kulturskolen samt koreograf ved Det Hem’lige Teater i Aalborg. Hvad kan jeg tilbyde? - Workshops eller længerevarende danseforløb inden for kreativ skabende dans, hvor der er plads til medskabelse og elevernes egne kreative input. Forløbene er bygget op omkring bevægelse, leg og samarbejde og kan f.eks. munde ud i en fælles koreografi, som eleverne selv har en stor andel i. Forløbene kan tilpasses forskellige temaer/emner, som klassen eller skolen arbejder med. - Danseworkshops med dans som motionsform, som typisk vil være bygget op omkring en forholdsvis enkel koreografi, som eleverne (og lærerne) lærer og danser. Denne workshop handler primært om bevægelse, rytme og sved på panden. Dette kan i de ældre klassetrin kombineres med elementer af faglighed, hvor eleverne stifter bekendtskab med det at skabe koreografier og sammensætte bevægelser til musik. - Dans og koreografi til: skoleforestillinger, musicals, som input til en temauge, et energi-indspark til hverdagen – eller bare fordi, at det er sjovt at danse. - Dansedage med fokus på fællesskab og kommunikation ...og meget mere :)

Kastetvej 66
9000 Aalborg

Hvad kan jeg tilbyde

- Workshops eller længerevarende danseforløb inden for kreativ skabende dans, hvor der er plads til medskabelse og elevernes egne kreative input. Forløbene er bygget op omkring bevægelse, leg og samarbejde og kan f.eks. munde ud i en fælles koreografi, som eleverne selv har en stor andel i. Forløbene kan tilpasses forskellige temaer/emner, som klassen eller skolen arbejder med. - Danseworkshops med dans som motionsform, som typisk vil være bygget op omkring en forholdsvis enkel koreografi, som eleverne (og lærerne) lærer og danser. Denne workshop handler primært om bevægelse, rytme og sved på panden. Dette kan i de ældre klassetrin kombineres med elementer af faglighed, hvor eleverne stifter bekendtskab med det at skabe koreografier og sammensætte bevægelser til musik.