Britt Kristensen

  • Grundskole
  • Unge 15+

Det ender ofte stort, tredimensionelt og fyldt med gode historier. Karnevalskunst, skulpturer, props i alle materialer og gadeteater

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg er... - karnevalskunstner - dvs at jeg elsker at formidle gode fortællinger som gadeteater med store figurer. - multikunstner, for man skal kunne arbejde i alt fra metal til pap, stof og kapsler fra mælkekartoner for at konstruere de tredimensionelle figurer. - tidligere tv-journalist og videojournalist med øje for gode fortællinger - laver udsmykning til events og props til teater Jeg elsker, når det vi laver kan bevæge. Enten bevæge andre gennem gode fortællinger eller bevæge sig fysisk, som når vores figurer bruger vinden eller vores kroppe til at få liv.

Ø. Thorupvej 4
9330 Dronninglund

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg bringer en kombination af kunst, håndværk og energi. Materialerne er mangfoldige, men jeg har en forkærlighed for pap. Bygger vi tredimensionelt kommer elevernes praktiske, kropslige og kreative evner i brug for at kunne konstruere. Her er ideer til noget vi kan lave sammen - men udfordr mig gerne. - Skulpturer, der bruger vinden eller kroppen til bevægelse - Masker til fx teater, parader, udsmykning - Figurer som vi bruger til gadeteater/parade eller som skulpturer - Lanterne-væsener - Skulpturer i metaltråd - Skabe fælles historier/myter - Faux glasmosaik - Skabe fælles fortællinger Jeg har erfaring med at undervise elever på efterskoleelever, gymnasier, FGU og voksne med specialbehov.

Projektbilleder

  • gymnasieelever ligger på bordet og tegner
  • Zebrahoved til musical
  • Flamingohoved til teater
  • Løve til teaterforestilling