Anna Kathrine Trads

  • Unge 15+
  • Grundskole
  • Dagtilbud

AK "Jeg elsker og lever af streetart. Jeg brænder for at inspirere og hjælpe andre med at udforske deres kreativitet, uanset niveau."

Læs mere

Hvem er jeg?

Som selvstændig kunstner udfolder jeg min kreativitet på vægge, gavle og lærreder hver eneste dag. I mine workshops kombinerer jeg min uddannelsesmæssige baggrund som grafisk designer og en bachelor i Innovation & Entrepreneurship med udforskning af designprocesser, konceptudvikling og hvordan man går fra idé til færdigt produkt. Det betyder alt for mig at dele denne kreativitet med andre og inspirere til at virkeligtgøre deres egne idéer og drømme. Tøv ikke med at række ud, så vi kan udforske mulighederne for at skabe fede kunstneriske projekter og spændende samarbejder sammen.

Åparken 16,6.2
9000 Aalborg

Hvad kan jeg tilbyde

- Jeg hjælper med at give de unge en fornemmelse af hvad Street Art er, og hvordan historier og budskaber kan formidles gennem kunst. - Mine workshops og undervisningsforløb tilpasser de niveauer, som jeg i samarbejde med underviseren(erne) identificerer. De unge får mulighed for selv at eksperimentere og formidle deres egne historier og budskaber gennem streetart. ALLE kan være kreative, vi skal bare øve os. - Jeg går meget op i, at alle kan få noget med fra forløbene, at det bliver et sjovt, mindeværdigt og måske et lidt anderledes projektforløb end de unge er vant til. I mine forløb arbejder jeg ud fra mine afprøvede designprocesser, hvor kreativitet og udfoldelsen af den er i centrum. Jeg giver de unge værktøjer, som kan hjælpe dem til at udvikle deres egen kreativitet, som kan bruges i situationer igennem hele deres liv. Vi skal nemlig træne den kreative evne, som en muskel. Vi besidder alle den kreative evne/sans, men den vokser kun ved at bruge den og øve sig. Streetart og Spray - Mine forløb fokuserer oftest på streetart med spray og akryl. Det kan både indgå i en projektuge, men også foldes ud over et længere forløb over flere gange, som et selvstændigt projekt/aktivitet. De unge får lov at fordybe sig i processen og arbejde med deres egne ideer og lærer, hvordan man skaber ideer, bruger storytelling og omdanner dem til egne færdige streetartværker. Det er vigtigt for mig at de unge føler, at det er deres egne projekter, hvor jeg guider og hjælper dem med at gøre ideerne til virkelighed. Jeg introducerer de unge for forskellige øvelser og sprayteknikker, som de får lov at prøve af. Til slut har de skabt færdige værker (eller et stort samlet værk), som kan hænges som udsmykning på jeres skole/institution.

Projektbilleder

  • AK_STREETART_AARS
  • STENCIL_WORKSHOP
  • AFSLUTTET_PROJEKT_AARS
  • AK_STREETART_SPRAY_VEGGER
  • AK_SPRAY