Liam Walker

Jeg laver mest scenekunst, og ting relateret til det. Dog er jeg med i mange projekter, der tager alle mulige forskellige former.

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg laver scenekunst I foreningerne Teater Alibi og Teater Massehysteri. Jeg har været med til at starte begge foreninger og er kasser hos Teater Alibi. Jeg har før spillet hos Teater Massehysteri, men de sidste år har jeg mest instrueret. Derud over har jeg lavet kostumer, og hvad der ellers lige måtte opstå. I Teater Alibi har vi indgået et samarbejde med Daniel Dahl Jensen om at lave en kortfilm. Der kommer jeg også til at spille en administrativ rolle. Jeg sidder som sagt i bestyrelsen i begge foreninger, og har efterhånden en del erfaring med foreningsarbejdet. Blandet når det kommer til at søge penge og lave pr. Derudover er jeg en del af VVSION STUDIOS, et kunststudie på Østerbro i Aalborg. Her håber jeg på at blive bedre til håndværket der kan ligge i at lave rekvisitter, og kostumer. Og forhåbentligt lære lidt om billedkunst generelt. Så der sker lidt af hvert i mit liv!

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg kan hjælpe med at få projekter i gang. Jeg har meget erfaring med at lave foreninger, foreningskontoer og søge penge. Det er nok der jeg mest vil være til gavn.