Hvem er jeg?

Jeg hedder Victoria og er en 17 årig forfatter, kusk og fotograf. Lige nu er jeg ved at tage en uddannelse som dyrelæge med speciale i heste. Jeg er en smilende og imødekommende person, som ikke er bange for at prøve nye ting. 3 gange om ugen for jeg undervisning på Racing Arena Aalborg og i weekenden træner og tilrider jeg heste. Udover dette skriver jeg en masse, fotografere og tegner

Hvad kan jeg?

Jeg kan skrive romaner samt noveller og har fået udgivet 2 noveller, Forbudt magi (2019) og Et sidste farvel (2020) i forbindelse med Brønderslev forfatterskole. Jeg kom på 2. pladsen i en konkurrence afholdt af Blindes jul og får udgivet en novelle i deres blad. (2020) Min foretrukne genre at skrive i er fantasy Jeg er en amatør fotograf og tager tit ud og tager billeder af folk.

Hvad vil jeg?

Min største drøm er at blive dyrelæge, samt forfatter og professionel kusk. Jeg elsker det med at skrive, og jeg håber at en masse unge også vil finde dette spændende, da skrivning er en anderledes en fed måde at udtrykke sig selv, sine tanker og følelser på.