Stefan Braarup Hansen

Hvem er jeg?

Jeg er forfatter til værket: 'To tragedier og en komedie', og ejer forlaget: Braa Publishing. Jeg har digtet og skrevet tekster siden 2014. Jeg er også Human Ressource Management-konsulent i et Balanced Scorecard perspektiv. Med andre ord, så håndterer jeg, samt hjælper til med, at løse organisationers interpersonelle- og kommunikationsorienterede problemstillinger med særlig fokus på vækst i startup organisationer.

Hvad kan jeg?

Jeg kan håndtere og koordinere interpersonelle aktiviteter i et pragmatisk og holistisk øjemed. Jeg er skarpest når jeg sidder bag skrivebordet og analyserer/udtænker aktivitetsrelaterede processer, men jeg excellerer også i ansigt til ansigt kommunikation samt projektledelse af anden art. Jeg har en bachelor i Organisatorisk Læring fra Aalborg Universitet. Jeg er ligeledes uddannet til projektledelse samt procesoptimering i LEAN, og jeg er Six Sigma certificeret - Yellow Belt, hvilket gør mig i stand til; deltagelse i Six Sigma projekter.

Hvad vil jeg?

Min vision: Jeg vil ændre verden gennem kunst i gadehøjde ved at lave Braa Publishing til en anerkendt kulturinstitution i Norden. Min mission: Jeg vil via kunst, flid og organisatorisk kunnen skabe muligheder for kunst i det offentlige i 2021. Dette foregår bl.a. gennem: Projekt! Planning! Party! som er en event Braa Publishing koordinerer.