Sophie Berg

Hvem er jeg?

Mit navn er Sophie Berg, jeg er 24 år gammel og til daglig arbejder jeg med produktion af reklamer og fiktionsfilm hos SONA FILM. Herudover er jeg også ansat hos FilmMaskinen hvor jeg står for PR & marketing. Alt det gør jeg, fordi jeg har svært ved at se mig selv arbejde med andet end film.

Hvad kan jeg?

Jeg kan stille min arbejdskraft til rådighed når det kommer til producering, budgettering, planlægning og distribution af diverse projekter. Jeg har også god erfaring indenfor fundraising.

Hvad vil jeg?

Min interesse i at lave film stammer tilbage fra da jeg var helt ung. I takt med, at jeg er blevet ældre, er min interesse inden for film også modnet og jeg vil gerne være med til at skabe et større fokus og flere muligheder i filmmiljøet i Nordjylland. Jeg vil finde løsninger, som kan være med til at skabe flere muligheder for de unge filminteresseret heroppe i det nordjyske. Mit svar til det har indtil videre været at starte mit eget produktionsselskab, SONA FILM, som skal være med til at fremme væksten af unges kreative udfoldelse.