Sophie Augusta Stig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Sophie Augusta, er 27 år og bor lidt syd for Aalborg, hvor jeg læser min kanditat i musikterapi. Jeg er frisk, nysgerrig og energisk - jeg elsker nye projekter eller nye fx hobbier, som jeg kan kaste mig over og afprøve. Jeg elsker at ping-pong over idéer og brainstorme - til tider er det lidt en udfordring, for der ER kun 24 timer på et døgn!!! Jeg er åben og humoristisk og kan arbejde sammen med de fleste. Jeg har meget brede interesser, og er åben for de fleste idéer! Så tæv ikke med at kontakte mig!

Hvad kan jeg?

Jeg er forsanger og sangskriver i bandet JORDLYD (koncert til februar, kom glad!) og er musikalsk nysgerrig - der er ikke et instrument eller en genre, som jeg ikke kunne tænke mig at udforske. Jeg elsker at personliggøre mit udtryk gennem musikken. Derudover har jeg gennemført det 3-årige forløb BGK, hvor jeg har afprøvet forskellige kunstformer. Her fangede bl.a. ler min interesse. Her kan jeg godt lide at skubbe grænser med min lille brugsunstserie med kropstema- se instagram for billeder. Derudover har jeg været tilknyttet Det Heml'ie Teater både i forbindelse med teater og musical, og elsker personligt udtryk gennem både teater og dans. Jeg elsker at udtrykke mig med min krop. Derudover er jeg stærk i billedligt udtryk og blæk tegninger samt vandfarver (tit en blanding) er ofte mit go-to. Billederne drejer sig ofte om forvredne, ødelagte menneskekroppe og ansigter og også her kan jeg godt lide at udforske det mørke og tunge.Se instagram for billeder.

Hvad vil jeg?

Jeg vil enormt gerne en hel masse ting, og at prioriterer i dem kan være svært. Jeg vil rigtigt gerne udstille, gerne sammen med andre. Jeg vil rigtigt gerne optræde med min musik Jeg vil rigtigt gerne lave eksempelvis performance art. Jeg vil rigtigt gerne lave nye koncepter, deltage i festivaller - der er mange gode bud! Og af samme grund - kontakt mig gerne hvis du har en god ide, og lige kan se mig i den! Fortiden arbejder jeg lidt på at "komme ud" - søge fundinger og se, om jeg kan få love at udstille et sted. Så kommer der noget godt med vinden, så blæs gerne min vej!