Simon Pedersen

Hvem er jeg?

Mit navn er Simon Pedersen. Jeg er 21 år gammel. Min store interesse ligger inden for at arbejde med lyd og lyd-design indenfor film og teater. Jeg har også en stor forkærlighed for musik. Jeg vil gerne bare forsætte med at udforske mine interesser, samt udvikle mine evner indenfor faget. Lige nu går jeg på EFC (European Film College).

Hvad kan jeg?

Jeg kan lave lyd/klipning til kortfilm og andre filmproduktioner. Jeg er vild med at arbejde med lydsiden og produktions planlægning både indenfor film, musik og teater. Udover det så er jeg også bare klar på det meste, og med flere års erfaring indenfor den tekniske side i arbejde på teater, kan jeg hjælpe til på mange aspekter.

Hvad vil jeg?

Møde mange nye mennesker som brænder for det samme som jeg. FILM! Jeg er i gang med et af mange sabbatår og lige nu er jeg i gang med EFC (European Film College). Jeg håber at jeg stadig har tid til at lave musik, og film. Min helt store drøm er at leve af det, og forsøge at lave film, som er meget mere præget af lyddesignet. Håber på en dag at være uddannet indenfor Lyddesign på Den Danske Filmskole.