Silas Christoffer Abrahamsen

Hvem er jeg?

Jeg går pt. (december 2022) i 3.g på htx, og er samtidig i gang med 3. år på BGK Nord, begge i Aalborg, dog bor jeg lige nu i Vodskov. Jeg er kæmpe fan af kunst, og er især interesseret i de konceptuelle og håndværksmæssige aspekter af det.

Hvad kan jeg?

Jeg ville nok primært kalde mig selv visuel kunstner. Jeg arbejder hovedsageligt med tegning, digital tegning, skulptur og til tider maleri, og vil sige jeg er forholdsvist teknisk dygtig (I dømmer selv). Jeg arbejder for det meste for sjov, med projekter jeg selv finder på, men har dog tidligere også haft gigs, f.eks. har jeg lavet en musikvideo og nogle covers til bandet Abekejser. Derudover har jeg en smule erfaring med at lave udstillinger med billedkunst, gennem mit forløb på BGK Nord. Jeg har også en smule musikalsk erfaring, og har spillet trommer i en del år, og til tider en smule klaver, dog får jeg ikke udrette meget musisk, udover hvad jeg selv finder på, men er åben for muligheden.

Hvad vil jeg?

Jeg har ikke planer om at arbejde professionelt med kunst, men har stadig passion for det, og er derfor åben for projekter. Jeg er gerne med som "håndlanger", til at udføre arbejde, både billedkunstnerisk og musikalsk, men jeg er samtidig ikke imod at være med i idéfaserne af et projekt og arbejde konceptuelt.