Sigrid Norheim Ørntoft

Hvem er jeg?

Jeg er en ung scenekunstner, som brænder for det jeg laver! Lige nu arbejder jeg freelance med forskellige projekter der har med teater og dans at gøre, og så rejser jeg rundt og tager så mange workshops og dansetimer som muligt. Forrige sommer dimitterede jeg fra Hf-MusT, -en 3-årig Hf med en talentlinje for musik og teater, i Aalborg, og før det har jeg gået på Egå Ungdomshøjskole, Efterskolen for Scenekunst og været i 3 måneders praktik på Vendsyssel Teater.

Hvad kan jeg?

Jeg spiller skuespil og danser, og jeg er meget interreseret i grænselandet mellem disse, derudover synger jeg også lidt. Jeg danser mange forskellige stilarter, bl.a. Hiphop, Moderne, House, Dancehall og Lindy hop (swingdance), og når jeg koreograferer eller improviserer bruger jeg alle de forskellige kvaliteter som min krop kender og laver noget i mit eget sprog. Jeg elsker både at skabe forestillinger selv og med andre, og også at være med i andres projekter. Jeg har været med i forskellige kortfilm og musikvideoer, og udover det har jeg også undervist en masse i dans. Både i forskellige workshops, men jeg har også været koreograf og danselærer på Dronninglund Gymnasiums musicalopsætning, været koreograf og danselærer på Ingstrup efterskole da de skulle til DM i dans for efterskoler, undervist i forbindelse med BMMK.

Hvad vil jeg?

Jeg vil mange ting! Med min fremtid vil jeg leve af at lave dans og teater, og udover det har jeg en trang til at blive ved med at lære nye ting og nye færdigheder. Jeg vil møde nye mennesker og nye kulturer, og jeg vil skabe fede samarbejder både med ligesindede og med folk som kan ting, jeg ikke selv kan!