Samir El-Omar

Hvem er jeg?

Navnet er Samir og er en frisk og ung fyr som hælder meget til de forskellige kunstneriske og kulturelle miljøer som findes i samfundet. For mig er der ikke kun én form at udtrykke sig på, men mange forskellige. Det handler om at tænke ud af boksen, at bryde mønsteret, at være kreativ, at kommunikere, at kunne genstandsgøre og kommunikerer igennem det æstetiske for at formidle kultur igennem antropologiens verden.

Hvad kan jeg?

Gennem tiden har jeg lært lidt af hvert, dog noget mere dyrket end andet. Jeg kan godt lide at beatboxe hvilket jeg også har optrådt en del med. At lave teater er noget jeg også holder af, da det har været med til at vise mig vejen frem. Og at danse er noget jeg gjorde meget i teenage årene, men intet man nemt glemmer. Derudover er jeg fornylig startet på en ny hobby, og det er at lave videoer. Ikke noget bestemt, men mere for skabe en god stemning hos seerne.

Hvad vil jeg?

Mit mål er at blive pædagog og skabe læring hos børn og unge igennem pædagogiske aktiviteter ved brug er kreative udtryksformer.