Noah Holtegaard

Hvem er jeg?

Noah Holtegaard studerer bachelor of fine arts på Akademi Valand i Göteborg og arbejder hovedsageligt digitalt, særligt med fotografi, billedredigering, AR, animation og video. Hen er interesseret i at skabe fiktioner, virkeligheder og nye universer gennem det virtuelle. Det meste af hens arbejde er konceptuelt og teoretisk forankret, med et særligt fokus på klima og samfund, ny materialisme og internetetik, samt køn, cyborgfeminisme og den virtuelle krop Hen er Equality Person for KonstKåren medlem af Aalborg Artist's Association og samt tidligere praktikant hos kunstplatformen f.eks.

Hvad kan jeg?

Jeg har før været med til at stå for den kunstnerdrevende udstillings platform Big Shark, og har organiseret udstillinger i både Danmark og Sverige. Jeg ved hvordan man laver projekter fra start til slut, og har arbejdet med kunst på mange forskellige måder, både som udøvende kunstner, assistent, organisator, fotograf, oplægsholder og skribent.

Hvad vil jeg?

Jeg vil lave kunst og kunstprojekter i høj kvalitet. Jeg vægter kritisk tænkning højt og har stort fokus på ordelige vilkår for kunstnere og kunstarbejdere.