Nikoline Asmund Thomsen

Hvem er jeg?

Jeg er en nordjysk forfatterspire, der brænder for at skrive og udvikle gode historier. Jeg skriver som afhang mit liv af det, ganske enkelt fordi jeg ikke kan lade være. Jeg er født og opvokset i Vendsyssel, så mine fødder er solidt plantet i den jyske muld. I sommer blev jeg færdiguddannet som lærer, og i dag arbejder jeg som projektmedarbejder på Brønderslev Bibliotek. Derudover skriver og læser jeg en hel masse, alt i mens jeg jagter en bogkontrakt ved landets forlag.

Hvad kan jeg?

Jeg kan få ting til at ske, historier til at opstå og skabe kreative processor. Jeg kan skrive historier der rører, historier der kan få dig til at grine, og historier der får dig til at tænke. Jeg kan læse op, så teksten løfter sig fra papiret og bliver mere levende end den er i forvejen. Jeg kan skabe kreative workshops, hvor der er plads og rum til, at du kan udfolde den historie, du brænder for. Jeg vil tage dig i hånden og føre dig gennem kreative processor, hvor vi vil udforske de ting der er på spil, når man skriver.

Hvad vil jeg?

Jeg vil blive ved med at udvikle mig som kunstner, og jeg vil blive ved med udforske forskellige kunstarter. Jeg vil også gerne give min passion videre til andre og vise dem, hvor meget kreativ skrivning kan gøre for en som menneske i en både lille og stor verden. I fremtiden vil I kunne finde mine bøger i hele landets boghandlere, men indtil da vil jeg blive ved med at lære og blive klogere.