Nicolai Porskrog

Hvem er jeg?

Mit navn er Nicolai Porskrog, også kendt som Nick Storm, forfatteren bag Arctant Flare & The Time Tower. Jeg er 25 år gammel og uddannet Eventkoordinator, en udannelse jeg tog i håbet om at bruge dens innovative mindset til at påvirke verden på en eller anden måde. På nuværende tidspunkt bor jeg i alborg med min kæreste, hvor jegogså er bestyrer på The Gap, et diskotek i Jomfru Ane Gade.

Hvad kan jeg?

Jeg kan se tingene fra en anden vinkel. Normen har været at man ikke kan være en god forfatter, hvis ikke man har læst en bog. Man kan ikke skabe et univers for en læser hvis ikke man har søgt inspiration i Lord of The Rings. Men JO! Der er mange andre historier end dem i bøger, computerspillene kan også noget. De har formet mit sprog, og min fantasi til at fylde ligeså meget som den "normale" forfatter. Men jeg vil ændre den opsætning med en ny måde at tænke på!

Hvad vil jeg?

Jeg har sat mig selv på en mission: At ændre måden vi læser på, ved at ændre spillets normale regler. Børn falder mere og mere fra læsningen og med Arctant Flare har jeg en del af løsningen. Med mine 25 år på bagen er jeg selv opvokset på internettet og spillenes fantastisk univers, dem har jeg bragt i spil med min bog, der udover at være en fantastisk fantasy bog, også bringer alt det bedste fra computerspil direkte ind i din læsning.