Mille Holtegaard

Hvem er jeg?

Jeg er en ung kunstner bosat i Aalborg. Jeg har været med til at starte det kunstnerdrevne udstillingssted Big Shark op fra bunden. Ud over det har jeg i 4 år gået på bgk nord, og er blevet undervist at en lang række akademi uddannede kunstnere. Jeg har et stort netværk indenfor kunstscenen i Aalborg, og går meget op i den nye eksperimenterende kunst. Jeg har bl.a. udstillet på kunsten og Aros som en del af et talent udviklingsprogram, blevet udtaget til Aalborg Surreal 2 år i træk, og lavet scenografi til en forestilling, som blev vist på Qunga Festival sidste år.

Hvad kan jeg?

Jeg har en stor viden indenfor konceptkunst. Jeg kan få ting til at ske, og er god til at starte projekter op. Jeg ved en masse om den eksperimenterende kunst, og har en stort kunsthistorisk viden. Jeg har både erfaring med skulptur, photoshop og meget mere jeg har også lavet scenografi til flere forestillinger, men har også erfaring med kuratering af udstillinger og formidling af kunst. Jeg arbejder på et meget professionelt niveau, og får mine ting gjort ordenligt og til tiden.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne arbejde med den eksperimenterende kunst. Jeg vil gerne være med til at lave nye ting, der er progressive og nytænkende. Jeg vil gerne hjælpe med at få unikke projekter på banen, og jeg vil gerne holde et højt fagligt niveau.