Mikkel Eskesen

Hvem er jeg?

Jeg er Mikkel på 24 år. Jeg bor i Hjørring hvor jeg studere natur og kulturformidling. Jeg startede som frivillig for kultur huset i Kolding (bygning 5) og har ellers hjulpet til med andre ting i Kolding. For 1,5 år siden oprettede jeg en musik forening, med min kæreste Amanda og min gode ven Mikkel. Den hedder Under Kniven, hvor vi har en intention om, at få et mere alternativt musik miljø til Hjørring. Vi er ikke genre betegnede iform af, at vi ikke er begrænset af en bestemt genre, men derimod præsentere det musik vi syntes er fedt, og gerne vil præsentere for Hjørring. Jeg er med andre ord enormt musik interesseret og en fyr med fingeren på pulsen i vendsyssel og nationalt. Jeg prøver at skabe en ny mulighed for unge i lokal området, der drejer sig om nye spændende bands, og andre kunstneriske og kulturelle muligheder, de ikke ellers ville blive præsenteret for.

Hvad kan jeg?

Jeg er Formand og aktør for foreningen, og beskæftiger mig med kontakt til kunsterne, og det tekniske aspekt, ift. afviklingen af koncerterne. Jeg har en del praktisk erfaring, som stage hand, hvor jeg har været frivillig til mange koncerter i Kolding, og har været frivillig på Harders i Svendborg, hvor jeg også har lavet en del slæbe arbejde. Jeg har derfor også en del erfaring med eksekvering når vi selv afholder koncerter og events. Jeg er også nysgerrig på den tekniske side, hvor jeg altid lærer noget nyt, og jeg har også et aspekt af komuikation ud af til, hvor jeg har lært og brugt en del analyser og modeller ift vores målgrupper. Jeg kan lidt af det hele, men prøver hele tiden at lærer mere.

Hvad vil jeg?

Jeg vil give hovedsageligt unge muligheden for at udforske musik og kultur, som ikke er alment kendt i det nordlige, og dermed give dem oplevelser der forhåbentlig kan forme en mere nuanceret og flittig kultur bruger.