Magnus Sandvad Thorhauge

Hvem er jeg?

Mit navn er Magnus Sandvad Thorhauge, og jeg er 24 år gammel. Jeg kommer fra Thisted men er bosat i Aarhus. Jeg arbejder som filminstruktør og manuskriptforfatter igennem mit eget produktionsselskab: Filmnetværket Thy. Hele mit liv har jeg haft en enorm stor passion for kunstens uendelige rammer. Jeg altid været utrolig fascineret af måden hvorpå man kan udtrykke sig og fortælle en historie igennem billeder og film. Filmbranchen har altid været en interesse som jeg har dyrket. Hvor jeg fra barnsben har lavet kortere film og redigeret på hobbyplan - der tilmed har givet anledning til at jeg har arbejdet med film på professionelt niveau i de sidste par år.

Hvad kan jeg?

Jeg har erfaring indenfor dramafaget, hvor jeg blandt andet har medvirket i musicals og diverse skuespil. Jeg er igang med mit afgangs-år fra Den Nordjyske Filmskole - Filmmaskinen i Frederikshavn. Jeg arbejder som Filminstruktør og manuskriptforfatter og har sans for den kunstneriske del af visuelt formidlende projekter. Jeg har undervist i filmfaget, og sparrer gerne med min viden og erfaring hvis nogen skal have hjælp.

Hvad vil jeg?

Jeg ønsker at udtrykke mig på min egen måde. Mit mål er, at fuldføre mit arbejde og udtrykke mig i noget, der har betydning for mig, ved at sætte mit personlige præg på det kunstnerisk skabte produkt. Det jeg laver, er noget jeg inderligt brænder for og elsker at lave. For mig er film den bedste måde man kan udtrykke følelser, historier og fortællinger på. Om det så er noget man har på hjerte, om det er personlige oplevelser, eller sågar andres fortællinger, som har berørt en. Min vision for fremtiden er, at skabe indsigtsfulde film, som kan inspirere og glæde andre, samt blive accepteret for mine kunstneriske valg og fortælleformer. Dette føler jeg, at jeg kan udføre i gennem filmbranchen, da processen fra idé til et færdigt produkt kan føre til mange betydningsfulde øjeblikke.