Magnus Sandvad Thorhauge

Hvem er jeg?

Mit navn er Magnus Sandvad Thorhauge, og jeg er 22 år gammel. Hele mit liv har jeg haft en enorm stor passion for kunstens uendelige rammer. Jeg har i mere end 10 år arbejdet indenfor det professionelle musikmiljø. Kortfortalt; været medlem af Thisted drengemandskor, spillet orgel og spiller trommer i et indierock band. Derudover har jeg altid været utrolig fascineret af måden hvorpå man kan udtrykke sig og fortælle en historie igennem billeder og film. Filmbranchen har altid været en interesse som jeg har dyrket. Hvor jeg fra barnsben har lavet kortere film og redigeret på hobbyplan. De sidste par år, har jeg gået mere i dybden med faget på et professionelt niveau, hvor jeg blandt andet har taget billeder, lavet reklamefilm og kortfilm for mindre virksomheder.

Hvad kan jeg?

Jeg kan tage flotte og professionelle billeder, hvortil jeg kan redigere dem. Dertil kan jeg skrive, producere og filme kortfilm, længere film og reklamer. Jeg kan komponere musik, spille diverse instrumenter såsom; guitar, orgel, klaver og trommer. I det band jeg er medlem af, som hedder KRAIN, har vi udgivet og indspillet en EP og derudover tilgængelig på Spotify. Udover ovenstående, har jeg erfaring indenfor dramafaget, hvor jeg blandt andet har medvirket i musicals og diverse skuespil.

Hvad vil jeg?

Jeg ønsker at udtrykke mig på min egen måde. Mit mål er, at fuldføre mit arbejde og udtrykke mig i noget, der har betydning for mig. Det jeg laver, er noget jeg inderligt brænder for og elsker at lave. For mig er film den bedste måde man kan udtrykke følelser, historier og fortællinger på. Om det så er noget man har på hjerte, om det er personlige oplevelser, eller sågar andres fortællinger, som har berørt en. Jeg ønsker at fremvise, hvad jeg kan skabe og udrette. Min vision for fremtiden er, at jeg gerne vil opnå en levevej indenfor dette fag. Jeg stræber efter, at lave indsigtsfulde film, som kan inspirere og glæde andre. Dette føler jeg, at jeg kan udføre i gennem filmbranchen, da processen fra idé til et færdigt produkt kan føre til mange betydningsfulde øjeblikke.