Magne Gammelgaard

Hvem er jeg?

Mit navn er Magne, jeg er 20 år gammel og pt bosat på Mors, hvor jeg til hverdag beskæftiger mig med teater- og skuespilteknik på Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst. Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i NÆRVÆRKET samt på min tidligere efterskole, hvor jeg afvikler, og er medskaber af, kulturelle arrangementer for unge, der spænder over alt fra koncerter og forestillinger til brætspilscaféer, workshops m.m. For tiden ligger jeg også en del energi i at skrive poesi og kortprosa, og så er jeg samtidig med til at udvikle en helt ny podcast, der kommer til at hedde "Kulturradaren" og omhandle kulturlivet blandt unge på Mors.

Hvad kan jeg?

Jeg har en del teatererfaring - både inden for opsætninger af mere klassisk karakter, men også inden for alternativ teater, som f.eks. site-specific theater, gadeteater, interaktivt teater og mere abstrakt, kropslig skuespil.

Hvad vil jeg?

Jeg har et brændede ønske om at skabe fokus på og udbrede kulturlivet blandt unge, så endnu flere kan mærke den stærke følelse af glæde og nærvær, som man kun kan opleve gennem kunsten og kulturelle arrangementer, omend det er musik, teater, dans eller noget helt fjerde.