Mads Peter Bilde

Hvem er jeg?

Hejsa! Jeg er en 19årig dreng, der bor i storskoven ved Dronninglund. Jeg brænder for at skabe en mangfoldig ungekultur, hvor kunst, musik og litteratur skal have en plads på lige fod med sporten. Min rolle i kulturlivet er som formand i den frivillige ungdomsorganisation OPUSS. Denne blev startet i efteråret 2021 og har til formål at bidrage til at skabe et rum for kulturel udfoldelse og fælleskab.

Hvad kan jeg?

Det sidste 1,5 år i OPUSS har givet mig en bred viden om foreningsdrift, koncertafholdelse, fondsøgning mm. Udover det elsker jeg kommunikation til bands/spillested samt salg af projektet til lokalesamarbejdspartnere og sponsere. OPUSS har mødelokale i loftet af Fredensgadecentret i Dronninglund, og i stueetagen er der et stort rum, vi har bl.a. brugt til fællessang.

Hvad vil jeg?

Som allerede nævnt vil jeg bidrage til at skabe et rum for kultureludfoldelse og fælleskab med musikken/kunsten i fokus. Jeg vil være med til at skabe et godt miljø for unge, hvor fælleskabet er i fokus og ikke præstation, konkurrence og individualitet. Jeg drømmer om festival med unge lokale kunstnere, årlige udstilliger af unge nordjyske kunstnere og fællessangsarrangementer med horder af syngelystne unge.