Liam Walker

Hvem er jeg?

Hejsa, mit navn er Liam. Jeg er 23-årig skuespiller fra Aalborg. Jeg har færdiggjort Teater Grundkursus på Aalborg Talentakademi. Derudover har jeg gået på HF-MusT en hf hvor man to dage om ugen får undervisning i musik eller teater, jeg gik på teaterlinjen. Jeg er med i teatergruppen Massehysteri, en uafhængig gruppe bestående af unge skuespillere i Aalborg. Som man måske begynder at kunne se, er jeg rigtigt glad for teater. Så hvis I er ved at lave noget teater relateret, vil jeg næsten helt sikkert gerne være med!

Hvad kan jeg?

Jeg kan alt, strait up superhelt. Nej helt seriøst, kong Midas lige her, alt jeg rør bliver til guld. Selvom jeg kan alt, er der ting jeg er bedre til end andre. Jeg spiller skuespil, skriver nogle gange manuskripter, instruere en gang i mellem og er begyndt at lege lidt med lys, men det er stadig i de tidlige stadier. Jeg kan også godt hjælpe med kortfilm, men foretrækker helt klart scenekunst.

Hvad vil jeg?

Alt indenfor scenekunst. Derudover elsker jeg at udforske andre kunstformer og samarbejdet mellem dem. Jeg vil gerne møde nye mennesker, og udvide mit netværk. Jeg elsker at arbejde, og vil bare lave så mange projekter jeg kan.