Lærke Veksø Hygom Nielsen

Hvem er jeg?

Jah, hvem er jeg? Jeg er en pige, som er passioneret for forfatterverden, og som brænder for at skrive min egen bog. Jeg har ikke haft en nem barndom og fortid. Nogen ville nok ligefrem kalde den skadende. Jeg slap desværre ikke dengang uden dens skrammer, men den har gjort mig til den jeg er er idag, og det er jeg taknemlig for. Min fortid har givet mig meget visdom, som jeg tror på vil kunne hjælpe mange mennsker. Jeg har haft mange bump på min vej, og skrivningen var for mig - ubevidst - en vej igennem meget. Jeg er en kærlig, sensitiv og ren sjæl. En skøbelig blomst at røre, en smuk blomst at kigge på. For inde bag "det kønne ansigt", gemmer sig en hel verden.

Hvad kan jeg?

Jeg kan skrive, og jeg kan skrive stort, når jeg virkelig giver mig selv lov. Jeg kan danse, jeg kan hoppe, jeg kan passe børn, og jeg kan få tolv i en danskstil, men ikke mindst, kan jeg trække vejret. Jeg er en sjæl, der kan tænke ti tusinde tanker på én gang, men samtidig kun udtrykke ét ord. Og noget jeg nok mest af alt kan er, at se det positive i alt negativt. Jeg har skrevet klummer, blogindlæg, artikler, erindringer, andre ting - og mange essays. Nu drømmer jeg om min egen bog. Jeg kan meget, når det kommer til min kreative side. Jeg kan tegne, male, bage, jeg kan tage billeder og jeg kan redigere videoer. Jeg har tidligere haft mange opgaver med, at skulle reagere videoer for folk. Noget jeg er meget stolt af er, at jeg til min lille søster, lavede hende en konfirmations-sang/rap, som jeg indspillede og lavede musikvideo til. Selv. :-)

Hvad vil jeg?

Hvad jeg vil i livet er meget bredt, men samtidig meget uvidende. Jeg ønsker at hjælpe folk, jeg drømmer om at skrive, men har samtidig glæde inde for at tegne - (specielt at tegne ansigter). Det er mine små spredte drømme i livet. Jeg har på en måde, mere eller mindre, lavet min egen lille kollektion af ansigter, som jeg tidligere har drømt om at få trykt på tekopper og tekander. (Andet for den sags skyld) Men tegningerne ligger bare, og jeg ved endnu ikke hvad de vil blive til i livet. Men i livet nu, ligger min passion for forfatterverdens sproglige verden.