Karen Bech Sørensen

Hvem er jeg?

Jeg er en ung filmskaber og eventkoordinator der elsker at arbejde med mennesker og det kreative medie. I 2019 dimitterede jeg fra Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft, hvor jeg udførte kurserne Creative producing, Editing og Documentary. Året før blev jeg færdig på STX (mediefaglig, samfundsfaglig og engelskfaglig linje) og inden da gik jeg på Østerskov Efterskole i Hobro med fokus på historiefortælling og teater. Jeg har i min fritid lavet filmprojekter for teatre, museer og andre virksomheder. Derudover har jeg være arrangør og hovedansvarlig for flere forskellige arrangementer. Bl.a. en månedlig teater begivenhed og Danmarks største rollespils- og brætspilskongress, Fastaval.

Hvad kan jeg?

Jeg er et initiativrigt og engageret ungt menneske som har mange års erfaring som arrangør. Det har lært mig at arbejde hårdt for ting jeg brænder for, at være løsningsorienteret og at kunne jonglere med mange bold i luften. Det har også givet mig gode kompetencer inden for kommunikation og arbejde med mennesker. Derudover er jeg en kreativ sjæl der både maler, syer, fotografere og spiller teater i min fritid. Jeg har lavet flere forskellige filmprojekter før mit højskoleophold, men er blevet mere fokuseret på producer-faget og filmklipper-faget i løbet af mit ophold. Derudover er jeg også meget aktiv på de sociale medier, som altid er opdateret med nyheder og farverige billeder når jeg arbejder med spændende opgaver.

Hvad vil jeg?

Jeg vil rigtig gerne arbejde mere med eventkoodinering og skabe fede oplevelser for folk. Gerne på et professionelt niveau og ikke bare på frivilligt basis. Jeg vil også gerne udvikle mine kompetencer som filmproducer, hvilket selvfølgelig kræver en del erfaring og et stort netværk.