Josefine Frøkjær-Jensen

Hvem er jeg?

Jeg er 19 år gammel og går lige nu i 3.G på Støvring Gymnasium, hvor jeg læser den samfundsfaglige linje. Jeg er derudover ung filmskaber i Nordjylland, pt. elev på Filmmaskinen - talentforløb for unge filmskabere i Frederikshavn, hvor jeg har planer om at fortsætte som elev i 2019. I 2018 har jeg sammen med 5 andre unge i Nordjylland produceret kortfilmen FÆDRE.

Hvad kan jeg?

Jeg brænder for at fortælle historier igennem filmmediet, da det udfordrer mig i at indgå i tæt intenst arbejde med andre unge, hvor jeg har den kunstneriske og kreative frihed, som jeg netop går og savner i mange andre aspekter i samfundet. For mig er det utrolig væsentligt, at vi unge tør tage fat i emner, som ellers ikke bliver italesat.

Hvad vil jeg?

I år har jeg brugt min energi og passion i samarbejde med andre nordjyske filmtalenter til at skabe filmen FÆDRE, som bærer en essentiel fortælling om hvordan familie er blandt en af de vigtigste strukturer i et menneskes liv, men samtidig kan bebyrde en; konflikter, drama, tabu og sorg er blandt de emner, som vi har valgt at tage op i fortællingen.