Ida Mehl Agerholm

Hvem er jeg?

Hej! Jeg er opvokset i byen med landets smukkeste natur, nemlig i Fjerritslev, som ligger i Jammerbugt Kommune. Her har jeg haft både min folkeskole- og gymnasiegang, og sidste år nørdede jeg mit skriveri på Testrup Højskole nede omkring Aarhus. Jeg er 21 år gammel, hedder Ida og elsker at fordybe mig i ordenes verden.

Hvad kan jeg?

Jeg skriver - meget. Lige nu underholder jeg mig selv med at skrive grotesk-absurd (kort)prosa, men har førhen nydt at skrive musicals såvel som filmmanuskripter, der dog har taget afsæt i en noget mere håndgribelig virkelighed. Jeg har fire udgivelser under Brønderslev Forfatterskole: Novelle, poetry slam (x2) og pilotmanuskript. Desuden har jeg opsamlet en smule erfaring på filmsets. Jeg har fungeret som indspilningsleder, tonemester og makeupartist, alt sammen i et ganske beskedent omfang, men jeg er altid klar på at give en hånd med!

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne kunne beskæftige mig med ordets kunst, og så er jeg ellers ikke så kræsen. Ord smager godt både i et manuskript og i en trykt bog. Jeg har siden barns ben været særligt interesseret i skabelsen af film, noget som stadig tiltrækker mig meget. Jeg håber at kunne være del i projekter, der udfordrer kreativiteten og virkeliggør fantasien på scenen, på lærredet eller et helt tredje sted.