Heine Gade

Hvem er jeg?

Jeg hedder Heine Gade og jeg bor i Aalborg. Oprindeligt er jeg fra det område hedder Hannæs, men det ved ingen hvor befinder sig medmindre der bor eller har boet der, så lade os blot sige at jeg oprindeligt kommer fra Thy. Jeg er Ordekvilibrist, Gade Belletrist, Ordsmed og jeg kunne blive ved. Hvornår jeg startede kan jeg ikke huske, men der gik længe før jeg tog det seriøst, men det gør jeg nu.

Hvad kan jeg?

Jeg kan: skrive, rime, opfinde nye ord, skabe verdener Fratage mine karakterer livet, efter jeg kort varigt forinden har givet det til dem. Og det er alt sammen før jeg har fået min morgenkaffe. Jeg udforsker temaer gennem mine ord, afprøver nye måder at tænke på, tager kampen op mod fastslået hverdagsviden og -syn. Jeg skriver: Digte, noveller, teater manuskripter, en sang her og der og romaner en dag, om ikke så længe Inspirationen venter ikke på nogen og jeg venter sjældent på den.

Hvad vil jeg?

Jeg vil udvikle mig, tage mine ord og historier til nye platform, fortolkere, medier, med mere. Jeg vil knokle kreativt, krumbøjet ind over skrivebordet, mens vokaler og konsonanter danser dramatisk over den hvide side. Så skal vi komme i gang?