Frederik Kistrup Simonsen

Hvem er jeg?

Sanger, sangskriver, musiker og lydtekniker jeg gør en dyd ud af, at være fagligt stærk, favnende, imødekommende, og professionel i de projekter jeg indgår i.

Hvad kan jeg?

Jeg underviser i øjeblikket professionelt som: Sangskriver og livemusiker, sangskriverunderviser, underviser i rytmisk sammenspil, lydproduktion på computer (Logic Pro X eller Cubase), indspilning, mix og master af solister og bands, jeg giver feedback på selvskrevet materiale, jeg vejleder i planlægning og strukturering af events og karriere, og underviser gerne i grundlæggende teknik og tilgange til: rytmisk sang, guitar, bas, trommer og klaver.

Hvad vil jeg?

Jeg ønsker at dele ud af min viden og erfaringer fra mit virke som musiker og underviser, og Jeg arbejder til dagligt med elever og unge i efterskole- ungdomsskole- og gymnasieregi. Gennem min faglighed som musiker besidder jeg en værktøjskasse, som jeg bruger til at støtte, inspirere og udfordre til at styrke: Personlig udvikling, refleksion, sociale egenskabe og fremelske livsduelighed. Jeg nyder at dele ud af mine erfaringer som musiker, men jeg mener, at det er ligeså vigtigt, at musikken bliver et fælleskab, hvor vi kan mødes og lader hinanden vokse.