Filippa Emilie Vittrup

Hvem er jeg?

Til hverdag læser jeg dansk på AAU. Udover det laver jeg visuel kunst på BGK, digter (udgivet i uDkAnt #19), skriver essays til SEIN (når jeg ikke har for travlt med studiet) og sidst men ikke mindst synger jeg for Margrethekirken Aalborg, som jeg også har lavet videoprojekter for. Og så render jeg også rundt og er aktivistisk i Ø Aalborg, hvor jeg er med i bestyrelsen!

Hvad kan jeg?

Jeg kan kommunikere med stort K og er vild med skriftlig formidling. Udover dét elsker jeg (og er god til, hvis jeg selv skal sige det) at føre projekter ud i livet og alt, hvad det indebærer: At være dén, der får idéen, laver Facebookbegivenheden, strukturerer møder, uddelegerer opgaver, laver kaffe, stiller borde op og byder folk velkommen. Og så kan jeg læse noder!

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne være med til at afvikle kulturarrangementer - om det så er som den, der står og giver champagne og foldere, er ansvarlig for kommunikationen udadtil eller som en, der producerer værker, er egentlig ligegyldigt for mig, men jeg er i hvert fald ikke bange for det "kedelige" benarbejde!