Eric Ericson

Hvem er jeg?

Eric Ericson hedder jeg og kommer oprindeligt fra Island. Jeg har altid brændt for det kreative, og har derfor beskæftiget mig med det det meste af mine se teenage- og voksen år. Jeg har bevæget mig indenfor forskellige områder gennem årene, hvor jeg har arbejdet i forskellig kapacitet på alt fra koncerter, teaterstykker og filmproduktioner. Min tid i Danmark, samt Irland, Frankrig og Island har givet mig en meget varieret kulturforståelse, som inspirerer og afspejler sig meget i mit arbejde.

Hvad kan jeg?

Disse dage er jeg hovedsageligt eventkoordinator, men jeg har erfaring med produktionsarbejde på film og teater. Jeg har spillet en del og instrueret på teaterfronten, og har haft en del at gøre med forskellige filmproduktioner, både foran og bag kameraet. Jeg kan godt tage fat om et projekt og holde folk i gang, da jeg for det meste har ageret som indspilningleder. Dog skriver jeg også manus og har været sparringspartner for flere produktioners forfattere.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne se at man kan dyrke det kreative her i norden og ikke skal til at eksportere sit talent. Jeg vil gerne dyrke initiativer og projekter på tværs af forskellige kunstgrene og erhverv for at skabe en stærkere kulturbase i Nordjylland.