Emma Wittenkamp Christensen

Hvem er jeg?

Jeg er en kreativ ildsjæl, som er bosat i Hobro. Jeg brænder for kulturformidling og udfoldelse. KEYWORDS: Skuespiller, poet, sang, fotograf, PR & kommunikation. Jeg gør ALT, hvad jeg kan, for at få mere kultur ind i mit liv. Jeg har været indenfor teater og scenekunst verden siden jeg husker og nyder at stå på en scene. Ved siden af skriver jeg også poetry slams, som jeg optræder med, så tit jeg kan. Og hvis jeg ikke har hoved til at sige mine egne tekster, synger jeg andres på fuld skrald. Lige p.t. laver jeg frivillig arbejde. Det sker bl.a. på Østerskov Efterskole, i foreningen Ishuset LIVE, Sexualisterne i Mariagerfjord, samt andre projekter, organisationer, og foreninger. Jeg er i en konstant proces i at blive bedre til, hvad jeg gør. Jeg tager bl.a. billeder til unge camps (Østerskov Akademiet) Og fungerer som fotograf og PR-person for foreningen Ishuset LIVE (Ishuset LIVE Hobro)

Hvad kan jeg?

Jeg har en del erfaringer med teater- og rollespilsverden. Jeg har dertil en del erfaringer med forskellige fællesskaber og frivillig-organsationer, hvor planlægning, struktur og kulturformidling indgår som nøgleord. Jeg kan bidrage med forskellige workshops indenfor teater og være med til at styrke forskellige fællesskab. Jeg kan være din sparringspartner, medarrangør, eller en god netværksforbindelse.

Hvad vil jeg?

Jeg vil sprede æstetikken, poesien og kulturen ud til alle Danmarks kroge. Få folk til at glemme den travle hverdag, og give plads til de følelser, som der ellers ikke er tid til. Jeg vil dele erfaringer sammen med dig og vores omgivelser, og dermed sammen blive dygtigere.