Emma Bjørnstrup

Hvem er jeg?

Mit navn er Emma. Jeg er en 23 årig skuespiller fra Aalborg. Lige nu er jeg frisør elev på style and wellness college. Jeg er en ambitiøs skuespiller og billedkunster og skuespil er det vigtigste for og jeg håber at kunne gøre karriere af det en dag. Jeg vil beskrive mine 3 bedste kvaliteter som sympatisk, passioneret og drømmende.

Hvad kan jeg?

Som nævnt ovenover er jeg skuespiller og billedkunster og det er mine mest øvet/erfarende skills. Noget af det jeg er mest stolt af at have opnået som skuespiller er at have tilbragt tre måneder på skuespillerskolen Cours Florent i Paris samt at have medvirket i en dansk novellefilm ved navn Partisanen som blev skudt i 2020 i Aalborg. Derudover er jeg også billedkunstner og jeg har specificeret mig i at arbejde med akryl maling med kan sagtens også arbejde med andre medier. Skulle det være relevant har jeg også erfaring som stylist og har arbejdet på samtlige teater produktioner med hår og makeup.

Hvad vil jeg?

Kort sagt er skuespil er hvad jeg vil. Jeg vil gøre et indtryk inde for kunsten og fortælle alle de smukke historier der er i denne verden samt alternative universer. Kunsten er det vigtigste for mig og jeg håber at bane min vej frem særligt gennem freelance metoden og få erfaring med passionerede folk fra nær og fjern.