Hvem er jeg?

Mit navn er Elvira, og jeg er en ung illustrator og scenekunstner. Jeg er udannet i skuespil fra TTV (Teater Talent Vendsyssel) og TGK Nord, har været dramatiker v. Filmmaskinen og har 2x DM i u18 tegning (klassisk tegning) med mig i erfaringsbanken. Senest har jeg færdiggjordt praktik 1 på lærerstudiet, hvor jeg som del af praktikken har udviklet og illustreret didaktiske læremidler og informative plakater, og derfor har en smule erfaring med dette, samt undervisning.

Hvad kan jeg?

Illustration - billedkunst - animation - skuespil - skrive dramatik - scenografi - rekvisitør - illustrere storyboards - kreativ feedback - undervise - illustrere/udvikle didaktiske læremidler og informative plakater.

Hvad vil jeg?

Jeg håber på, at kunne komme til at formidle nogle historier og lave nogle fede projekter der udfordrer og undersøger. Derudover håber jeg jeg på, at kunne skabe nogle ting der kan hjælpe andre - om det så er at hjælpe med at gøre undervisning muligt, en karakter i en historie, som man kan spejle sig i, eller kreativ feedback. Og så vil jeg gerne stå til rådighed som en der kan komme med kreativ feedback og undervise.