Dagmar Bille Milthers

Hvem er jeg?

Jeg er nyligt uddannet i oplevelsesteknologi (Art & Technology) fra Aalborg Universitet og er i færd med at udvikle mit eget kreative virke. Mine områder er: scenekunst og performance, soft robotics som kunstnerisk medium og progammering som kunstnerisk medium.

Hvad kan jeg?

Jeg har erfaring inden for teaterproduktion, da jeg både har fungeret som forestillingsleder, rekvisitør og produktionsleder og -assistent, bl. a. på forskellige opsætninger af musicalibers forestillinger. Jeg kan programmere i java, hvilket er det sprog der bruges i programmer som Arduino og Processing. Jeg har arbejdet med soft robotics i kunstnerisk sammenhæng og er medforfatter på en artikel der undersøger dette mediums egenskaber, herunder at danne en form for sympati hos dets publikum. Videoen er fra mit bachelor projekt, skabt i samarbejde med Sidsel Abrahamsen, hvor vi bruger soft robotics til at skabe en design fiktion om et havvæsen af levende plastik.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne arbejde med fortællinger, både som scenekunst og kunstobjekter. Jeg vil gerne spekulere i fremtiden gennem fiktion og på den måde kommunikere budskaber ud til publikum. Jeg ønsker at arbejde med scenekunstneriske produktioner, da det samler mange forskellige kreative kræfter, og dette er min foretrukne måde at arbejde på - i samarbejde mod et fælles mål, der kan løfte individuelle evner til nye højder.