Cody Sander

Hvem er jeg?

Mit navn er Cody Sander, Codyanot på Instagram, er 22 år og bosat i Nørresundby. Til daglig befinder jeg mig meget i den kunsteriske verden og teater kultur, hvor jeg førhen har prøvet at fungere både som skuespiller, forfatter og kunster. I kunsten får jeg mulighed for at udtrykke dét, som jeg aldrig på anden vis ville kunne udtrykke. Jeg har tegnet, siden jeg var ganske lille og brugt det som livsvigtigt frirum til at kunne bearbejde og fortolke det levede liv. Jeg tror på poesi, og kunst, og magien der befinder sig i firkløvere, film, musik, og de historier som vi fortæller, og derfor bærer jeg et brændende ønske om at integrere mig i det kunstneriske miljø i Aalborg.

Hvad kan jeg?

Jeg kan mange forskellige ting, men primært tegner og skriver jeg, og laver små kunst projekter i samarbejde med andre: På min profil er et link til en Kortfilm jeg engang lavede som et eksamensprojekt. Lige nu bærer jeg inde med en drøm om at pifte den kortfilm op - få nogen flere mennesker ind over, kamera folk, musikere, skuespilller, og sammen løfte den til et nyt niveau, hvor den evt. kunne indsendes til forskellige kortfilms festivaler rundt i landet.

Hvad vil jeg?

Jeg har et projekt i tankerne, som jeg drømmer om at bringe til livs! Men jeg mangler et team af andre kreative unge for at kunne gøre det. Filmen hedder Out of Memory og er ca. 25 minutter lang. Det er en engelsk kortfilm, og har allerede et færdigt manuskript, som muligvis kunne se nogen ændringer hvis ønsket. Ellers mangler 2 skuespillere til de to store roller, Theory og Forever. Mangler folk med film ekspertise, der kan finde ud af alt kamera knaset, og komme med deres eget kreative input, og hjælpe med at redigere. Muligvis musikere, for at lave nogen nye originale numre - Dem brugt nu er taget fra kendte musikere, og det går ikke hvis filmen skal videre i film verdenen. Kontakt mig endelig på min Mail hvis du kunne være interreseret i at deltage i projektet!