Clara Imer

Hvem er jeg?

Haløjjj. Mit navn er Clara og jeg er 20 år gammel. Lige nu går jeg på Fjerritslev Gymnasium, hvor jeg bor på kollegie. Men eftersom jeg til sommer får huen på, flytter jeg hjem til de gamle igen. Jeg elsker kunst i alle slags former, men jeg interesserer mig for musik, filmskabelse, tegne/male, fotografi, makeup osv. i forlængelse af dette elsker jeg at arbejde i større eller mindre grupper, fx gennem større projekter. Derudover er jeg en optimist, der er fyldt med tossede og skøre ideer, der bare venter på at bruge dem!

Hvad kan jeg?

Ja hvad kan jeg. Jeg vil selv sige at jeg er en af de mennesker, som kan rigtige mange ting. Motoet lyder som pipi "det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af". Jeg har mange små færdigheder som, sang, tegne, male, makeup, film, fotografering, nogle ting går selvfølgelig bedre end andre. Dog med disse mange små færdigheder, vil jeg selv sige, jeg kan samle de sidste løse ender, hvis behovet er der. Specielt er jeg god til at være en del af et team eller projekt, hvor der skal arbejdes med organisering og problemløsning. Jeg er god til at jonglerer med mange bolde, og elsker at komme med inputs til, at produktet af et projekt i sidste ende bliver skide godt. Jeg er dermed rigtig god til at skabe fremdrift, og sørge for at man kommer i mål med sine projekter.

Hvad vil jeg?

Jeg synes det kunne være enormt fedt, at være en del af forskellige projekter og lignende. Men hvad projekterne handler om, kan være alt muligt inden for kunsten verden - jeg er frisk på det meste. Jeg kan være med til at skabe nogle rigtige fede ting og bruge min kreative sjæl, så har man brug for en "prøve kanin", en ekstra hånd eller bare en man kan konsultere med, så kontakt mig bare!