Bastian Borup Terp

Hvem er jeg?

Yo, jeg er Bastian og arbejder med max fede kulturprojekter. Jeg bor i Aalborg og arbejder i Viborg med at gøre Viborg til en så fed by som muligt gennem sammenskabende musik-, kunst- og tværkunstneriske kulturprojekter. Jeg er 23, passioneret, storyteller, glad, innovativ, idérig og altid ude efter gode energier.

Hvad kan jeg?

What can i do?! Jamen gennem en del år og en del større og mindre projekter, er jeg ved at have en ret stærk værktøjskasse med nogle fede tools - selvfølgelig med de gængse fraser som projektledelse, management, produktion, afvikling, funding etc., men hele tiden med en vinkel af at det skal være pissesjovt at lave det, man laver, og at vi alle sammen er storytellers og derfor skal skabe fortællinger gennem vores projekter, der kan være med til at skabe forandring.

Hvad vil jeg?

Jeg vil lege med og udfordre de traditionelle kultur- og formidlingsformater. Jeg vil skabe inspirerende projekter, hvor andre unge kunstnere kan vokse. Jeg vil pushe og være med til at skabe en bæredygtig udvikling af kunst- og kulturområdet. Jeg vil præsentere, understøtte og empower det skæve, det undersøgende, det upcoming, det subkulturelle, det innovative og de gode energier. BUM!