Aslan Dahlstrøm

Hvem er jeg?

Hejsa! jeg hedder Aslan Dahlstrøm, og jeg er 23. Jeg er en non-binær og neurodivergent kunstner, og aktuelt er jeg i gang med min bachelorgrad på Kunst og Teknologi, AAU. I min fritid er jeg blandt andet stifter og bestyrer af kunstplatformenen for unge, ved navn Solipsis. Derudover elsker jeg at lære og er altid i gang med at udforske nye kunstformer, og forsøge at bryde rammerne for hvordan kunst skal udvikles og eksistere.

Hvad kan jeg?

Jeg er et renaissencemennekse når det kommer til det kreative felt, grundet min umættelige trang til altid at lære nye metoder og fag. Jeg arbejder indenfor performance, dans, skulptur, digitale medier, akryl og akvarel maleri, lys og lyddesign, komposition, sang, installation, grafiks design og mere til. indenfor mange disse færdigheder, har jeg både været elev og lærer. Jeg har bl.a. arbejdet som koreograf på Musicals i København, og som grafisk designer hos Uniqlo Danmark.

Hvad vil jeg?

Igennem mit arbejde ønsker jeg at bryde kulturelle stigma og paradigmer, samt at skabe hyldest til glemte skikkelser og praksisser. Derudover kreeres min motivation igennem en queer-feministisk linse, og med fokus på bæredygtig design og kompositionspraksis. Sidst, men ikke mindst, ønsker jeg at gøre en forskel med min kunst, f.eks. med filantropiske eller lignene aktivistiske projekter.