Andreas Mølgaard Andersen

Hvem er jeg?

Mit navn er Andreas Mølgaard. Jeg er en passioneret danseentuisast og folkemusik spiller fra Løgstør. Jeg har i mange år spillet nordisk folkemusik på min violin og har gået på folkemusiklinjen på MGK (musikalsk grundkursus). Jeg elsker nordisk folkemusik og dans og er medstifter af foreningen - Nordisk Dans Aalborg - hvor formålet er at bringe unge og studerende sammen om nordisk musik og dans. Derudover elsker jeg at deltage i folkemusik-jams, hvor man kommer på tværs af alder alder og niveau og spille sammen. Det er her jeg synes jeg folkemusikken kan noget helt specielt. Man kan komme, som nybegynder og professionel musiker og spille sammen i jams, selvom deres niveau ikke er ligeværdig, så er den musik de spiller, det!

Hvad kan jeg?

Jeg kan arrangere danseaftener, jams og workshops. Jeg er musiker og danseinstruktør. Jeg kan komponere eget musik og erfaring med at spille koncerter. Jeg elsker at organisere og skabe ting, og dertil har jeg en stor passion for at undervise børn og unge både i musik og dans.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne udbrede kendskabet til nordisk folkemusik blandt unge. Jeg vil ønske at nordisk folkemusik og dans var en mere fast forankret del af de unges kulturelle liv og at live musik er noget der bliver værdsat rigtigt højt. Den traditionelle musik og dans har en enestående evne til at samle folk om musikken, dansen og dermed hinanden. Ud af dette møde mellem venner og fremmede, vokser der sig en latter og glæde, som kan mangle i en travl hverdag. Det er det jeg gerne vil bidrage til, at skabe et samlingspunkt for unge, hvor man kan gøre sig fri af hverdagens problemer, og nyde en sjov fysisk aktivitet(dans) og traditionelt nordisk folkemusik live.