Amalie Dallerup

Hvem er jeg?

Mit navn er Amalie Dallerup. Jeg er 22 år gammel, og er musiker, sangskriver og sanger, og studerer på Det Jyske Musikkonservatorium på rytmisk sang (bachelor). Lige nu, skriver jeg musik til mit eget nye projekt sammen med mit band. Derudover har jeg været ude og spille en masse koncerter med mit tidligere band Tunnelvision, som vandt band Battle i 2016 og M.U.K 2016 og spillede på Smukfest 2016.

Hvad kan jeg?

Jeg kan skrive og komponere musik primært på engelsk, og bevæger mig indenfor genren R&B, pop og elektronisk. Jeg har erfaring med at stå på en scene og spille min egen musik. Jeg spiller klaver, og har gjort det siden jeg var 10 år gammel og derudover underviser jeg også i sang.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne ud med min musik til så mange mennesker som muligt. Mine tekster afspejler de erfaringer jeg har gjort mig i min tidlige ungdom, og de valg jeg tog, mens jeg havde skyklapper på pga. min egen usikkerhed dengang. Jeg mener og tror, at man igennem musik og kunst, kan formidle budskaber på en særegen måde, som kan skinne meget mere igennem, end én der står og fortæller hvad der er rigtigt og forkert. Jeg tror altid at sandheden findes i ens egen reflektion, hvor vi igennem kunst aktivt kan vælge et miljø, som vi føler vi passer ind i, og som kan hjælpe med at identificere os selv.