Agnes Heshe Moeslund

Hvem er jeg?

Mit navn er Agnes. Jeg er et eksperimenterende, højt grinende, fjollet og ambitiøst individ, med tårnhøje drømme. På nuværende tidspunkt er jeg ikke lokaliseret i Nordjylland, da jeg er ved at udleve en af mine drømme i Spanien. Jeg er ved at tage en bachelor i dans og koreografi i Barcelona på Institute of the Arts. Jeg er utroligt nysgerrig på livet og springer gerne med hovedet først ind i nye projekter.

Hvad kan jeg?

Jeg har i mange år danset alt fra ballet, jazz, lyrical og moderne/contemporary til stilarter som hiphop og standard/latin. Jeg har også en lang årrækkes erfaring med undervisning og koreograf projekter i ballet, contemporary (eller moderne hvis man vælger at kalde det det :)) og jazz. Derudover har jeg en baggrund i musik, hvor jeg både spiller klaver, synger og skriver/producerer egne sange. I 2013-14 var jeg elev på talentskolen i Skørping, og har deltaget i mange forskellige arrangementer og koncerter gennem årene.

Hvad vil jeg?

Som tidligere nævnt har jeg mange drømme, og havde som milepæl i mange år at komme ind på denne bachelor. Nu hvor jeg er her, er min førsteprioritet at blive så dygtig som overhovedet muligt og få så meget erfaring på både scene såfremt også bag kulissen. Derefter ønsker jeg at kunne danse for et kompagni eller koreografere for forskellige projekter rundt omkring i europa. Jeg er meget frisk på at lave collabs med andre kunstnere, så hvis nogle er interesserede, skal I endelig være velkomne til at kontakte mig med nogle idéer.