Agnes Heshe Moeslund

Hvem er jeg?

Hejsa, mit navn er Agnes, og jeg er en utrolig ambitiøs og målrettet ung kvinde. Jeg beskæftiger mig meget med alle mulige forskellige ting, og jeg bliver meget hurtigt grebet af en ny og spændende interesse. Lige nu går jeg i 2.g på Aalborg Katedralskole og har blandt andet musik på A niveau. Derudover underviser jeg i en masse dans i House of Dance inde i Aalborg. Jeg pendler en del til Aarhus både for at danse ballet, men også for at deltage i en masse workshops. Jeg elsker at bruge min fritid på at spille en masse musik og skrive nye sange.

Hvad kan jeg?

Jeg underviser blandt andet i ballet, contemporary og jazz, og derudover går jeg selvfølgelig også selv på en masse forskellige dansehold (heriblandt ballet, hiphop, contemporary, showdance og jazz). Derudover har jeg spillet musik hele mit liv, og har gået på en såkaldt talentklasse. Mit hovedinstrument er sang, men jeg spiller også klaver og guitar.

Hvad vil jeg?

Mine ambitioner rækker jo vidt, som så mange andre kunstneres nok også gør. En af mine store ambitioner er, at kunne vise nogle af mine danseprojekter til en større samling mennesker. Når jeg koreograferer, specielt til contemporary, har jeg altid en mening bag mine stykker, og i mange situationer indeholder mine koreografier også en del skuespil. Mit mål med mine koreografier er at røre mennesker. Måske endda også ryste deres grundvold en lille smule. Vi mennesker har godt af at se tilværelsen på en lidt anden måde end vi er vant til og det er blandt andet det som kunsten kan. Bliver man stødt eller forarget, så er man jo på en eller anden måde også blevet rørt, og det synes jeg er fascinerende. Det er blandt andet også dette som driver mig til at skrive min egen musik.