Agnes Heshe Moeslund

Hvem er jeg?

Hejsa, jeg er Agnes, og leder du efter mig, finder du bare hende med det aller mest spraglede tøj, bingoooo! :) Jeg har på det seneste fundet ud af, at moderne kommunikation fejler. Kunsten kan kommunikere, på måder, hvor vores ellers "komfortable" og "well known" kommunikationsformer kommer til kort. Derfor tror jeg kunst er sundt for sindet, da det presser os til en mere umiddelbar og naturlig reaktion. Wauw det blev dybt, haha :D Nåh, men hvem er jeg? Hmm, altså jeg beskæftiger mig meget med alle mulige forskellige kunstneriske stilarter, og jeg bliver derfor også meget hurtigt grebet af en ny og spændende interesse. Lige nu arbejder jeg, så jeg forhåbentlig på et tidspunk har penge til at tage en danseuddannelse. Derudover underviser jeg i en masse dans i House of Dance i Aalborg, og skyder nogle danse-photoshoots med en masse forskellige fotografer. Jeg pendler en del til Aarhus både for at danse ballet, men også for at deltage i en masse workshops. Da jeg har baggrund i musik, elsker jeg at bruge min fritid på at spille en masse musik med venner og skrive nye sange.

Hvad kan jeg?

Jeg underviser blandt andet i ballet, moderne/contemporary og har tidligere undervist i jazz, showdance og hiphop (aldersgrupper fra 3-60 år). Derudover går jeg selvfølgelig også selv på en masse forskellige dansehold (heriblandt ballet, hiphop, moderne/contemporary, showdance og jazz). Da jeg har spillet musik hele mit liv, kom jeg i 7. klasse ind på en så kaldt talentklasse. Her fik jeg blandt andet, undervisning i sang, klaver, guitar, kor og musikteori. Dette udviklede mig meget og lærte mig, at være mere eller mindre selvkørende i min musik.

Hvad vil jeg?

Mine ambitioner rækker jo vidt, som så mange andre aktørers nok også gør. En af mine store ambitioner er, at kunne vise nogle af mine danseprojekter til en større samling mennesker. Mit mål med mine koreografier er at røre mennesker. Vi mennesker har godt af at se tilværelsen på en lidt anden måde end vi er vandt til, og det er blandt andet det som kunsten kan. Bliver man stødt eller forarget, så er man jo på en eller anden måde også blevet rørt, og det synes jeg er fascinerende.