Thit

Animation, Billedkunst, Dans, Design, Landart, Litteratur, Multimediekunst, Musik, Performance, Scenekunst, Streetart, Andet

Hvem er jeg?

Jeg er en multikunstner der har mine rødder i miljøet omkring The Animation Workshop i Viborg. Jeg er gratueret fra linien Graphic Storytelling og har udgivet min første Graphic Novel "Den lille djævel" i 2022. Skolen har givet mig kontakter i hele verden hovedsageligt indenfor animation og tegneserie branchen. Se mit vedlagte CV for mere info.

Hvad kan jeg tilbyde?

Det er ekstra svært at være ung i dag. Altting ændrer sig meget hurtigt. Vi har teknologiske fremskridt der spæner afsted og som ung skal man være opdateret på en helt masse og kunne alt. Hvis man ikke er god nok til det hele vender man det ind ad. Der er en grund til at tv serien "Skam" blev så populær. Jeg vil plante unge menneskers fødder solidt på jorden. Minde dem om at de er kompetente, stærke, unikke og ikke altid behøver at gå med strømmen. Det oprindelige folk i Syd Afrikas ørken snakker om to forskellige slags sult. Der er den lille sult i maven som kan stilles med mad og den store sult for livet som skal stilles med musik, kunst, historier og dans. Igennem workshops og projekter vil vi i fællesskab stille den store sult.