Amir Zainorin

Landart

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1963 i Malaysia. Jeg har boet en årrække i USA, hvor jeg har arbejdet og studeret inden jeg flyttede til Danmark i 2002. Jeg var oprindeligt beskæftiget i reklamebranchen, men har arbejdet som billedkunstner siden 1995.

I mine værker arbejder jeg med collage, installation, video, ler og meget mere. Jeg finder materialer i mine nære omgivelser - ofte genbrug. Temaerne i mine værker kredser om magt, penge og kulturmøde - ofte blandet med humor.

 

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder workshops og projekter baseret på kulturel identitet og migration som tema, og undersøger hvordan man kan udtrykke den gennem kunst . Som immigrant fra Malaysia vil jeg gå i dialog med de unge om min baggrund, rejsen til et andet land, og mødet med en anden kultur. I dette projekt vil jeg diskutere hvad kunst er for en størrelse – et værktøj til at udtrykke sig selv, historiefortælling eller en form for terapi. Under forløbet introduceres de unge til forskellige kunstformer – tegning, collage, print, assemblage og maleri. Jeg vil komme med eksempler på hvordan jeg selv arbejder. Jeg vil også introducere og vise børnene hvordan man kan lave kunst på en utraditionel måde. Ex installation, performance eller video.